Ekolojik Gezgin Destek Çağrısı

Ekolojik Gezgin Destek Çağrısı
"Bisikletle Ekolojik Avrupa Turu" projesinde Rüzgar Yolgezer, Avrupa'yı bisikletiyle ve kanosuyla parasız gezecek.

 
Rüzgar Yolgezer

Vegan Vejetaryen Derneği'nin ana destekçiliğini üstlendiği "Bisikletle Ekolojik Avrupa Turu" projesinde Rüzgar Yolgezer Avrupa'yı bisikletiyle ve kanosuyla 2014 Mart-Aralık ayları arasında vejetaryen beslenerek ve parasız gezecek. Rüzgar'ın amacı yirmi iki ülkeden çevre dostu ulaşım ve yaşam biçimiyle geçerken ekolojik yaşam biçimlerini araştırmak. Rüzgar'ın Avrupa turunu "Ekolojik Gezgin" isimli web sitesinden ve sosyal paylaşım ağlarından Türkçe, İngilizce, Fransızca ve Almanca olarak dünyayla paylaşacak.

Dokuz ay sürmesi planlanan Avrupa turunda Rüzgar, temel ihtiyaçlarını friganizm (freeganizm) usulüyle karşılamaya çalışacak. Rüzgar'ın 11 bin km yol almayı hedeflediği projesinde bazı ihtiyaçlar var. Bu ihtiyaçlar için parasal katkı kabul edilmeyeceğinin üzerinde duruluyor. 

Destek olmak için ihtiyaç listesinde yer alan malzemelerden elinizde var ise veya bu malzemeleri yapabilirseniz Rüzgar'a ödünç vermeniz yeterlidir. Rüzgar, destekçilerin isimlerini (aksi istenmediği takdirde) http://www.gezeko.com/ adresinde yayınlayacaktır. 

Rüzgar Yolgezer kimdir, amacı nedir?: http://www.gezeko.com/gezgin/
İhtiyaç listesi için: http://www.gezeko.com/destek/
Desteğini esirgemeyenler için: http://www.gezeko.com/destekciler/

*Metnin tamamı VeganTürkiye'ye aittir. Yararlanılan kaynaklar ve alıntılar bağlantılarla gösterilmektedir.


Yorum Gönder

0 Yorumlar